Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Gais vill behålla stjärna som tvekar

Islännigen Ejyolfur Hedinsson sitter på ett utgående kontrakt med Gais. Klubben vill förlänga men islänningen är kallsinnig så här långt.

- Han har nobbat vårt förslag, så där har förhandlingarna strandat, säger Gais fotbollsansvarige Tony Persson till FotbollDirekt.se.

Gais har flera spelare med utgående kontrakt men enlig vad FotbollDirekt erfar är det bara tre spelare som kommer att bli erbjudna en förlängning.
- Vi håller på och samtalar med några spelare men det har gått mer eller mindre bra med vissa, säger Tony Persson till FotbollDirekt.se, utan att gå in på närmare detaljer.

Islänningen Ejyolfur Hedinsson har tillhört lagets absolut bästa spelare sedan han kom till klubben och det är en spelare som klubben gärna vill förlänga med.
- Vi har erbjudit honom ett flerårskontrakt men det nobbades och nu är det kortare kontrakt som gäller men vi får se vad som händer där, säger Persson som inte helt har räknat bort islänningen.

Spelare som Kyle Patterson och Aram Khalili lär inte bli kvar i klubben till nästa säsong och bland de som klubben pratar med återfinns Björn Andersson och Tommy Lycén.

Publicerad 2010-10-11 kl 15:14
Annons
Annons
Annons