POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
GAIS

Gais förhandlar med Rangers - vill ha mer Celikpengar

Gais spelare måste vänta på sina bonusar. Orsaken: Klubben fortsätter att förhandla med Rangers.
- Vi hoppas kunna få ut mer än 150 000 euro, säger klubbdirektören Leif Gjulem.

I fredags stängde transferfönstret och då, 31 augusti, hade Rangers lovat att betala hälften av sin skuld på 300 000 euro till den svenska föreningen. Pengarna är en betalning för Mervan Celiks övergång och Rangers har hittills inte kunnat göra rätt för sig, på grund av konkursen och tvångsnedflyttningen från skotska Premier League.

- Vi var nästan överens med Rangers och valde sånär att acceptera deras erbjudande om 150 000 euro. Men det hade kunnat innebära att vi avsade oss rätten att få ut det resterande beloppet så då ville vi avvakta och istället se om vi kunde förhandla upp beloppet ytterligare, säger klubbdirektören Leif Gjulem till fotbollskanalen.se.

Men ni hade kunnat få pengarna före helgen?
-
Ja, om vi hade med på Rangers förslag hade 150 000 euro gått ni på vårt konto under fredagen. Men nu har vi tagit hjälp av en advokat i Skottland för att diskutera ytterligare och åtminstone försöka att pressa upp nivåerna ytterligare.

Vad säger era spelare – de vill väl ha sina bonusar snart?
-
Spelarna känner till situationen och avvaktar. Det är snarare Rangers som har pressen på sig, i och med att de måste lösa skulderna till sina fordringsägare. Vi sitter i en ganska bra förhandlingssits. Vi hoppas ha något klart under den här veckan.

Publicerad 2012-09-03 kl 11:08
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå