Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Galloway: "Inte hört ett ord från Djurgården"

Andrée Jeglertz radarpartner Steve Galloway, som kallades in mitt under säsongen för att rädda kontraktet, ser inte ljust på framtiden i klubben.
– Ledningen har inte hört av sig, jag har inte ens fått ett ”hej då” efter det räddade kontraktet, säger Steve Galloway till fotbollskanalen.se.

Tränarcirkusen kring Djurgården har snurrat på ett bra tag de senaste veckorna. Senast igår tackade Andrée Jeglertz nej till ett erbjudande om ett delat ledarskap i klubben till nästa säsong och nu får han stöd från kollegan Steve Galloway.
– Det är klart att man respekterar Djurgården om de vill ha två tränare, men jag förstår Andrée. Man måste känna varandra väl om man ska kunna träna ett lag tillsammans, säger Steve Galloway till fotbollskanalen.se.

Umeå-paret Jeglertz-Galloway återförenades i Djurgården under sommaren efter det att Zoran Lukic hoppat av. Steve Galloway fick ett tydligt uppdrag av klubben när han hoppade på – att rädda det allsvenska kontraktet. Något som han också gjorde, men det har ändå varit knäpptyst från Djurgårdens sida, både vad gällande Steves framtid och den gångna säsongen.
– Det har gått några veckor nu, men jag har inte hört någonting. Inte ens ett ”hej då” eller ”tack”, säger Galloway samtidigt som han förstår om ledningen har mycket på sin tallrik för tillfället.

Samarbetet med Jeglertz fungerade utmärkt enligt Galloway, men en fortsatt framtid tillsammans i Djurgården vill han inte spekulera i, även om den känns ytterst tveksam.
– Jag vet inte vad jag ska göra nu, mitt kontrakt går ut och jag har som sagt inte hört något från Djurgården. Så jag kan inte spekulera kring en framtid i klubben eftersom den inte finns.

– Jag ställde upp i somras för att jag är djurgårdare ända in i hjärtat, och det kommer jag alltid att vara, så vi får se, avslutar han.

Publicerad 2009-11-17 kl 16:45
Annons
Annons
Annons