Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Gefle bekräftar - Bapupa lämnar

Gefle IF:s Yannick Bapupa har sagt att han vill lämna föreningen. Nu bekräftar klubben att parterna kommer att gå skilda vägar.

- Ett trist besked för oss, vi ville verkligen ha Bapupa kvar i vår trupp, men det har inte gått att få honom att förlänga sitt kontrakt med oss. Det har inte förekommit några egentliga förhandlingar alls under året, säger sportchefen och tränaren Pelle Olsson till klubbens officiella hemsida.

- Han har sagt att han vill gå vidare till en annan klubb. För oss är det väldigt viktigt att spelare verkligen vill spela för oss, med spelare som inte har den viljan finns ingen grund för fortsatt samarbete.

Yannick Bapupa kom till klubben 2006 efter ett år i Åtvidaberg. Innan det hade mittfältaren representerat Djurgården. Nu går 27-åringen vidare i sin karriär.
- Sådan är tillvaron vi lever i, ibland värvar vi spelare och ibland tappar vi spelare som är i den situationen. Men det känns trist då vi varit beredda att säkerställa spelarens möjligheter till vidare karriär. Dessutom har ju klubben genom åren skapat stödinsatser för Yannick och hans familj.

Publicerad 2009-11-05 kl 14:16
Annons
Annons
Annons