Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Gefle hoppas på veteranen i slutspurten

Gefle är illa ute i allsvenskan. Nu ställs hoppet allt mer till att skadade veteranen Hasse Berggren ska kunna rädda laget kvar i högsta serien.

- Han vore en nyttig kraft att ha tillgänglig i det här läget. Hoppet är inte ute, säger tränaren Pelle Olsson till Gefle Nyhetsbyrå.

Hasse Berggren har haft problem med en häl under praktiskt taget hela säsongen. Men han har kunnat spelat några matcher och har även gjort mål under säsongen. Just nu är det dock en ömmande ljumske som stoppar hans framfart. Mot AIK senast tvingades anfallsveteranen lämna återbud av den orsaken.
I det utsatta läge som Gefle är i just nu är hans rutin och även målfarlighet ovärderlig.

- Han körde rehab under tisdagen och sedan testa att träna onsdag, säger Pelle Olsson i hopp om att kunna ha Berggren med mot Gais på söndag.

Och även om läget är svårt i botten av tabellen, Gefle har fyra poäng upp till Åtvidaberg på kvalplats och AIK på säker mark, så ser Pelle Olsson ändå möjligheter för laget att hålla sig kvar.
- Vi har fortfarande chansen. Nu måste vi ta det match för match och se hur tabellläget ser ut efter varje avslutad omgång. I och med att Åtvidaberg och AIK möts i sista omgången vet vi att det blir poängtapp för ett av lagen där.

Publicerad 2010-10-20 kl 16:58
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons