Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Gefle i ödesmatch: ''I dag måste vi vinna''

Fyra poäng upp till strecket, tre omgångar före slutet. Därför en måstematch av stora mått för Gefle i eftermiddag. Superettan är nära och tränaren Pelle Olsson vill inte tänka på konsekvenserna av en eventuell förlust.

GEFLE

Skadade/avstängda: Hasse Berggren (s), Erik Larsson (s), Daniel Leino (s).

Preliminärt lag: Mattias Hugosson - Daniel Bernhardsson, Daniel Theorin, Olof Mård, Jens Portin - Jonas Lantto, Yussif Chibsah, Marcus Hansson, James Frempong - Mikael Dahlberg, Jakob Orlov.


Håll ögonen på: Mikael Dahlberg. Anfallare med en arbetsmoral som gjord för vilken tränare som helst. Betyder mycket på fasta situationer med sin längd och styrka. Kan passa bra med Orlov.

Gefle-snack:
- Vi är i ett tufft läge och måste göra allt för att vinna i dag. Nu gäller det att hålla huvudet kallt. Nog för att vi har många nya spelare men vi ledare har varit i den här situationen tidigare, säger Gefles tränare Pelle Olsson till FotbollDirekt.se.

- Vi måste bara akta oss för att tänka på konsekvenserna och det tycker jag att vi klarar av ganska bra, jag hoppas det.

- Gais är ett hårt jobbande lag som tog två segrar på några dagar, det är på ett ungefär skillnaden. Vi hade lätt kunnat vara i deras situation, så jämnt är det, avslutar Pelle Olsson.


GAIS

Skador/avstängningar: Tommy Lycén (s), Calum Angus (s), Johan Rundqvist (s), Erik Berthagen (s), Johan Pettersson (s), Jimmy Tamandi (s), Richard Spong (s), Reuben Ayarna (s).

Preliminärt lag:
Dime Jankulovski - Jonas Lundén, Fredrik Lundgren, Björn Andersson, Kenneth Gustafsson - Mervan Celik, Johan Mårtensson, Hallgrimur Jonasson, Eyjolfur Hedinsson - Romarinho - Joel Johansson.

Håll ögonen på: Romarinho. Beskrivs som en på sikt ny Wanderson. Har det mesta men har ännu inte visat det. Men så teknisk och med så mycket smartness i sitt spel. När lossnar det?

Gefle-snack:
- Som säsongen i stort, vi gjorde det bra fram till sista tredjedelen av planen. Vi måste bli mer beslutsamma, säger Gais Alexander Axén till GP om Örebro-matchen (0-1).
- Gefle vill helst inte ha bollen. De har inte så många anfall men ställer om snabbt. Det gäller för oss att döda deras anfall, säger Axén.

- Samtidigt går det inte att vara försiktig, vi måste trycka på med mycket folk.


Ola Gustavsson

 

Publicerad 2010-10-24 kl 12:07
Annons
Annons
Annons