Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Gefle sörjer inte Johan Oremo

Gefles största stjärna Johan Oremo har lämnat för Djurgården. Klubben har förlorat sin skyttekung, men tränaren Pelle Olsson tror att det kan komma något positivt ur det.

- Nu kan vi få fokus på rätt saker. Nu inser alla att lösningen inte kan ligga på en spelare, säger Olsson.

Gefle är en av säsongens största besvikelse med bara åtta inspelade poäng och en blek femtondeplats i allsvenskan som facit. Dessutom har de tappat sin guldklimp Johan Oremo till konkurrenten Djurgården. Pelle Olsson tror att det kan bli en nystart för hans manskap.

- Det är knepigt när allt fokuseras på att en spelare ska spela någon annanstans, men visst hade vi gärna behållit honom. Samtidigt drog den här karusellen igång igen och det var skönt att få ett stopp. Beslutet blev att sälja och det var hans önskemål.

Pelle Olsson anser att ryktescirkusen inte bara påverkade Johan Oremo utan också laget.
- Det finns med i omklädningsrummet när man istället ska fokusera på träning och match - inte var en spelare ska spela i för klubb. Det är lätt att det upptar för mycket fokus.

Vem ska ersätta Johan Oremo? - Vi har jobbat med Hasse Berggren, Daniel Westlin och Jonas Lannto som forwards. Så det blir två av dem, svarar Pelle Olsson.

Publicerad 2008-07-08 kl 17:13
Annons
Annons
Annons