Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Gefle vill köpa loss Theorin

Malmö FF:s Daniel Theorin provspelade med Gefle under tre dagar. Tiden räckte för att bibehålla Gefles intresse och nu vill man köpa loss mittbacken.

- Vi har anmält vårt intresse hos Malmö FF och de verkar positiva till en överenskommelse. Vi är mycket intresserade och vill i så fall köpa loss Theorin, säger Gefles ordförande Leif Lindstrand till FotbollDirekt.com.

Daniel Theorin har inte fått speltid i Malmös a-lag sedan förra säsongens premiärmatch mot Elfsborg. Nu söger han speltid och hoppas hitta det hos Gefle.

- Vi har pratat med Daniel och han är intresserad av att komma till oss. Han är dessutom från Härnösand och får således närmare hem.

Bra magkänsla Igår inledde Gefle en två veckor lång semester innan man återupptar träningen igen. Tränaren och sportchefen Pelle Olsson är på semester i Grekland, så en snar lösning kring Theorin är inte att vänta.

- Vi ska fortsätta diskussionerna med Malmö när vår semester är avklarad. Min magkänsla just nu säger att det kommer lösa sig, säger Lindstrand.

Theorin är för tillfälligt tillbaka i Malmö FF där han deltar i den ordinarie träningen med laget som startade upp igår.

Publicerad 2008-06-03 kl 17:55
Annons
Annons
Annons