POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN/GEFLE

Ljumskproblem för Oremo - som hoppas på snabb comeback

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Johan Oremo klev av efter en halvlek mot AIK under söndagen på grund av ljumskbesvär. Men han hoppas kunna spela mot Halmstad härnäst.
- Förhoppningsvis är det bara en överansträngning, säger Gefle-anfallaren.

Gefle förlorade med 3-1 mot AIK på bortaplan under söndagen. Men det var inte det enda negativa med matchen. Anfallskuggen Johan Oremo tvingades nämligen till ett byte i paus.

- Jag har känningar i ljumsken. Jag kände det i går på träningen, men sen kändes det helt okej på uppvärmningen och i morse (läs i går morse) när vi testade lite. Sen kom det efter 20-25 minuter in i matchen, säger Oremo.

"Värre och värre"
- Under de första 20 minuterna var det okej, men sen blev det värre och värre. Sista fem, då hade jag ont. Det var inte ett alternativ att spela vidare.

Har du någon känsla för hur lång tid du kan vara borta?

- Vi har sex dagar till nästa match (mot Halmstad) så vi får väl se hur det artar sig. Jag känner inte att det kommer från någon speciell situation, utan det har ju kommit smygandes. Förhoppningsvis är det bara en överansträngning, så att jag får vila några dagar och sen kanske det är bra. Det är ingen bristning eller så, vad jag vet i alla fall.

Många matcher
Oremo hade lite ljumskproblem förra året, men har inte känt av något under försäsongen eller de inledande två allsvenska omgångarna. Men det har varit tätt matchande.

- Det kan vara det som har orsakat det, säger Oremo.

Se alla höjdpunkter från AIK-Gefle i spelaren ovan.

Publicerad 2015-04-13 kl 08:15
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå