Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/GEFLE

Sandberg hyllar Gefle-spelarna: "Spelat många matcher med kniven mot strupen"

Foto: SCANPIX

Efter 3-1 på bortaplan mot Ljungskile har Gefle ett jätteläge för att hålla sig kvar i allsvenskan. Men man har inte tagit ut någon seger i förskott.
- Jag förväntar mig att de verkligen kommer ut och satsar på att få ett tidigt mål, säger Gefletränaren Roger Sandberg till fotbollskanalen.se.

Gefle gick på knock i det allsvenska kvalet och kunde vinna med 3-1 på Ljungskiles hemmaplan Skarsjövallen. Trots att GIF bröt LSK:s 24 matcher långa förlustlösa svit så var tränaren Roger Sandberg inte helt nöjd med insatsen.
- Vi gör väl ingen bra insats, speciellt inte i första halvlek, säger han till fotbollskanalen.se.

- Men skillnaden mellan allsvenskan och superettan syns väl där i effektiviteten. Vi är det bättre laget helt enkelt.

Inför returmötet på Strömvallen har Gefle en trygg ledning i ryggen. Men Roger Sandberg poängterar gärna att det bara är halvtid och att man inte får slappna av i hemmamötet.
- Det viktiga är att vi förstår att det är en match kvar. Men det är klart att vi är fullt medvetna om att vi har en ledning. Och det gäller att ändå ha med oss det och inte stressa upp oss.

Gefle har inte släppt in tre bollar på Strömvallen den här säsongen. Och laget är beredda på en anstormning från start.
- Jag förväntar mig att de verkligen kommer ut och satsar på att få ett tidigt mål. Och att de kommer med en offensiv uppställning, säger Sandberg.

GIF har under hela hösten varit indragna i bottenstriden. Roger Sandberg har imponerats av hur laget har hanterat flera tuffa möten.
- Det märks att spelarna har varit med i viktiga matcher. Vi har spelat många matcher med kniven mot strupen och jag tycker verkligen att spelarna gjort det på ett bra sätt.

- De behåller fokus och vet vad som krävs, säger Sandberg till fotbollskanalen.se.

Publicerad 2014-11-07 kl 19:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons