Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Gefles jättetalang skadad - missar allsvensk inledning

Stark försäsong och högvilt för Bundesligaklubbar - då blir Gefles superlöfte Erik Törnros skadad. 17-åringen missar starten på allsvenskan: - Trist läge att bli skadad en vecka innan premiären, suckar han.

Erik Törnros har provtränat med Werder Bremen och jagas också av Freiburg - anfallstalangen spås en lysande framtid och lär få en hel del speltid i Gefle i år. Men inte inledningsvis.

– Läkarbeskedet jag fick var att det inte var något allvarligt men att det beräknas ta två-tre veckor innan jag kan spela igen, säger Törnros till Gävle Nyhetsbyrå.

Det är ingen ny skada, utan en stressfraktur som läkt ihop men givit en kalkpålagring runt brottet. Efter magnetröntgen kom diagnosen - men det ska inte vara någon större fara på lång sikt.

– Det var tydligen flera månader sedan jag fick den utan att jag har känt ett dugg. Men nu sedan vi kom hem från Cypern och på lite hårdare planer här hemma igen känns det inte så bra.

Gefle genrepar idag mot förra årets kvalmotståndare Gif Sundsvall - utan Törnros, men med veteranen Hasse Berggren i truppen, redo för åtminstone några minuters spel. Tränare Pelle Olsson förväntar sig ett resolut Gefle: 

– Vi ser fram mot en tuff och bra genomkörare. Det är en viktig match och vi var inte nöjda med insatsen mot Assyriska (2–2) förra helgen. Vi hade inte tillräckligt tryck och vi agerade för tveksamt. Det ska vi plocka bort nu och ha en större tydlighet i spelet, säger GIF-tränaren.

 

Publicerad 2011-03-27 kl 11:21
Annons
Annons
Annons