Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Gefles skadekris eskalerar

Tidigare var det nio spelare borta. Nu är hela elva spelare borta hos Gefle när laget tar sig an kometlaget Mjällby på måndagen.

Nyförvärvet inför säsongen, Haruna Moshi är den senaste spelaren att skriva upp sig på skadelistan  hos Gefle.
Ljumskproblem är det som stoppar honom från träning och spel just nu.

Det gör att gästrikarna inte har möjlighet att åka ned till Hällevik och Strandvallen med fullt lag - 17 spelare. Gefle har helt enkelt inte tillgång till så många spelare just nu.
- Det är stor spridning på skadorna och det är svårt att se några mönster. Vi har frakturer, som vi har varit förskonade ifrån och en korsbandsskada på Daniel Leino, det har vi inte haft sedan 1999, då Tobias Haglund fick det. Allt verkar komma nu, säger tränaren Pelle Olsson suckande till Gefle Nyhetsbyrå.

Sånär som på anfallaren Hasse Berggren har Gefle har tidigare varit tämligen förskonat från skador och har kunnat upprätthålla en tämligen fin kontinuitet utan att behöva göra allt för många förändringar. Men nu tvingas tränarduon Pelle Olsson och Urban Hammar gräva djupt i truppen för att ens få ihop ett lag.
Han har dock funderat på vad det kan bero på.
- Men det var internt. Det är ingen idé att gå ut med när det ändå inte finns några hundraprocentiga sanningar. Det är bara en spekulation.

De spelare som just nu finns på Gefles skadelista är Hasse Berggren, Hjalmar Öhagen, Jonathan Hellström, Jens Portin, James Frempong, Daniel Leino, Haruna Moshi, Mikael Dahlberg, Öyvind Gram, Olof Mård och Daniel Westlin. Dock har både Bernhard Nyström och Daniel Theorin nyligen varit skadade men är nu tillgängliga för spel igen.

Publicerad 2010-04-04 kl 11:56
Annons
Annons
Annons