Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Geflestjärna vill bort - letar ny klubb

Gefle gjorde en helt okej säsong men till nästa säsong lär klubben få bege sig ut på spelarjakt. Nu är nämligen ytterligare en av lagets tongivande spelare på väg bort.

Johannes Ericsson har redan slutat. Djurgården rycker i Yussif Chibsah och nu har också av allt att döma Yannick Bapupa gjort sitt i den vita tröjan.
- Ja. Han vill vidare nu. Han är ju 27 år och vill vinna titlar, komma till ett topplag. Kanske få chansen att vinna SM-guld, säger Bapupas agent Innocent Okeke till Gävle Nyhetsbyrå.

Bapupa, som har spelat fyra säsonger i Gefle men som den senaste säsongen inte nått upp i samma nivå som de tidigare tycker att det nu får vara nog hos gästrikeklubben.
- Jag har pratat med honom och han vill ha en ny utmaning. Fyra år är trots allt en lång tid. Vi har meddelat klubben det här också, säger Okeke.

Okeke tittar brett när det gäller att hitta en ny klubbadress för kongolesen.
- Vi har inte hunnit så långt, det är en lång process som ska gås igenom. Många bitar ska fall på plats men vi tittar på allt. Det kan bli utomlands men det är tidigt att säga.  

Uppgifter har tidigare gjort gällande att Bapupa har fått ett kontraktsförslag från Gefle men det stämmer inte enligt agent Okeke.
Hans tidigare stökiga förflutna med bland annat arrestering för hustrumisshandel ska inte ligga honom i fatet vid en flytt tror Okeke.
- Jag har jobbat mycket med utländska spelare, värderingar och kulturer. Det som hände Bapupa handlade om en kulturkrock men han har lärt sig av sina misstag och han har allt skött sig sportsligt och varit proffsig, det har jag kollat upp.

Publicerad 2009-11-03 kl 10:07
Annons
Annons
Annons