Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Genombrottet – allsvensk storaffär på lut

Allsvenskan

Klappat och klart. Här Gais genombrott med ryska Krasnodar om Wanderson - nu är krisklubben snart 10 miljoner rikare.
- Ja, förhandlingarna har gått bra. Det är oerhört nära nu, jag kan inte tro annat, avslöjar Gais klubbdirektör Leif Gjulem för FotbollDirekt.se.

8,6 miljoner rikare.Wanderson till ryska ligan är affären som räddar Gais ekonomi. Efter intensiva överläggningar med ryska Kranodar i flera dygn så står det nu klart att affären till 99 procent kommer att gå igenom.
Optionen kommer att utnyttjas. I skrivande stund skiljer bara formaliteter från att ett kontrakt skrivs på med ryssarna.

- Vi är väldigt nära. Jag aktar ju mig för att säga för mycket men allt ser bara positivt ut. Men det återstår att få alla detaljer på plats, säger han till FotbollDirekt.se.

- Det är en stor övergång och dessutom internationell. Här gäller det att få alla detaljer rätt så att vi inte drabbas av något i efterhand. Det ska skrivas på så väl engelska som ryska.

ANNONS

En storaffär för er – men en måttlig affär internationellt – Krasnodar måste känna att det här handlar om ett fynd?

- Jag vet inte men det tror jag ju. Klart att vi känner att Krasnodar kommer att göra ett kap med Wanderson, säger Gais klubbdirektör.

Och för affären har rutinerade spelaradvokaten Carl Fhager plockats in med uppdrag att lösa affären som alltså får rätsida på Gais ekonomi.-
- Det stämmer. Vi har tagit in den hjälpen. Det känns tryggt att ha någon som Carl i det här. Han har erfarenheten som behövs så nu kan vi luta oss tillbaka och veta att det kommer att fungera.

Affären är nu bara formaliteter från att bli klar…
- Ja, förhandlingarna har gått bra. Det är oerhört nära nu, jag kan inte tro annat, avslöjar Gais klubbdirektör Leif Gjulem för FotbollDirekt.se.

Hur blir det med en vidare försäljningsklausul – har ni chansen till ännu större pengar om Krasnodar i framtiden dyrt säljer honom vidare?

ANNONS

- Då är du inne på detaljer som jag inte får säga någonting om, avslutar Leif Gjulem.

Publicerad 2012-12-10 kl 14:19

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto