Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN
40v

Georges blir Sirius första värvning inför 2018

Foto: Bildbyrån

Sirius har gjort vinterns första nyförvärv. Under onsdagen meddelade Sirius att Charbel Georges ansluter till klubben från Syrianska. Mittfältaren har skrivit på ett treårskontrakt, skriver Sirius på hemsidan.

Mittfältaren Charbel Georges, 24, är klar för Sirius och allsvenskan inför säsongen 2018. Georges kommer senast från Syrianska där han gjorde sex säsonger, både i allsvenskan och superettan. 

Kontraktet skrevs under onsdagen och Georges säger att det var tränarna som gjorde att han tog beslutet att gå till Sirius.

– Jag kände ett stort förtroende från Kim och Thomas, det kändes bra i magen, hjärtat och allt möjligt. Jag är oerhört glad och stolt att vara här. Det är kul att det är klart och jag längtar bara tills det drar igång, säger han till klubbens hemsida.

Georges kommer få rollen som "tia" eller ytterforward i Sirius, och tränaren Kim Bergstrand ser Georges som en spelare som alltid haft bra kvaliteter. 

– Han är en pigg och bra kille som passar bra in framför allt i vårat anfallsspel, är bra en mot en och en duktig avslutare och målskytt. Är han beredd att jobba hårt även i defensiven så tror vi att han kommer att få en bra utveckling i Sirius, säger Bergstrand till klubbens hemsida.

Publicerad 2017-12-13 kl 16:15

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER