Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Ger domaren rätt: ''Korrekt utvisning''

Joel Ekstrands utvisning hade kunnat kosta Helsingborg segern. Efteråt var han djupt ångerfull och ger domaren Jonas Eriksson rätt.

— Vi vann ju och det var väl enda trösten i bedrövelsen för min del. Hade vi förlorat hade jag tagit förlusten på mig. Då hade det varit mitt fel, säger mittbacken Joel Ekstrand till Helsingborgs dagblad.

Det var efter 35 minuters spel som Ekstrand kom farande med båda sulorna mot Mjällby-spelaren Mostapha El Kabirs fötter.
Men efteråt skyller han inte ifrån sig på domaren.

— Utvisningen var korrekt, men det var inte alls meningen att tacklingen skulle bli så våldsam. Jag såg Mjällby-killen komma farande i full fart och det var för att skydda mig själv som jag gjorde som jag gjorde. Skulle vilja säga att det var rena reflexen från min sida, säger Joel.

Ifjol fick han rött kort mot Örebro och orsakade samtidigt en straff som målvakten Pär Hansson räddade.
Ekstrand försvarar dock sitt beteende då.

— Då gick jag lite för våldsamt fram för att stoppa en spelare, men som annars hade blivit helt fri med vår målvakt.

Tränaren Conny Karlsson är inte sen med att hylla laget som orkade kämpa trots ett decimerat lag i större delen av matchen.

— Jag beundrar killarna som gör det så bra. De bara krigade på och greps aldrig av någon panik, säger HIF:s tränare Conny Karlsson till HD.

FotbollDirekt.se


 

Publicerad 2010-04-27 kl 13:07
Annons
Annons
Annons