Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Gerhardsson vill hjälpa HIF: "Det blir åka av"

Peter Gerhardsson lämnade Helsingborg för att bli huvudtränare i Häcken. På onsdagen kan han hjälpa sin gamla klubb närmare SM-guldet.

- Jag har 22 friska och jättemotiverade spelare till förfogande. Det blir åka av fullt ut, säger Gerhardsson till hd.se.

Häcken möter Malmö FF på onsdagskvällen och det är säkert många i Helsingborg som håller tummarna för att hisingelaget tar poäng av Malmö FF.
Och tidigare assisterande tränaren i HIF, Peter Gerhardsson, ger gärna en hjälpande hand till sin gamla klubb, trots att Häcken i praktiken har säkrat nytt kontrakt och inte har så mycket att spela för.
- Vi har inte säkrat kontraktet helt. Jag tycker också det är viktigt att vi försöker ta så många placeringar som möjligt och avsluta säsongen snyggt. Det tar man med sig in i nästa, säger Gerhardsson.

- Det finns inget roligare än att få vara med om matcher som gäller så här mycket.

Häcken, som var fjolårets sensationslag i allsvenskan har dock haft svårare att övertyga den här säsongen och främst är det spelet hemma på Rambergsvallen som inte varit lika stabilt. Fem segrar, fem förluster och tre oavgjorda har det blivit jämfört med fjolåret, då laget bara förlorade två hemmamatcher. Målskillnaden på hemmaplan är 15-18.

- Tyvärr har vi varit lite för ojämna och spelmässigt har vi ställt till det för oss i vissa matcher. Annars tycker jag faktiskt vi borde ha slagits om en fjärdeplats. Den kapaciteten har vi.

Publicerad 2010-10-26 kl 10:27
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons