Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Gerndt dementerar skada: ''Verkligen ingen fara''

Alexander Gerndt befarades i morse skadad. Själv ler höstens hetaste allsvenske spelare. Den misstänkta lårskadan är inte alls något problem för skyttekungen.

- Inte alls. Det där är alldeles överdrivet. Jag räknar med att träna som vanligt i morgon, säger Helsingborgs Alexander Gerndt till FotbollDirekt.se.

- Jag förstår att det lätt blir rubriker när det står så mycket på spel som det gör - men den här gången ligger det ingenting i det. Det är ingen fara med mig.

Annars har uppgifter under morgonen gjort gällande att Gerndt bröt gårdagens träningspass med vad som såg ut som en lårskada.
I ett första skede såg måndagens omstart mot Elfsborg efter uppehållet ut att vara i fara och ett hårt slag för serietvåan Helsingborg i guldstriden.
Men så är det nu alltså inte.
Nog för att låret är ömt men någon skada är det inte tal om för Gerndt som är skytteligatvåa med 17 mål.

- Alltså, visst klev jag av träningen men det var mest för att ta det säkra före det osäkra när jag kände lite lätt smärta i låret. Men den känslan jag fick i går; den finns där med jämna mellanrum efter en lång säsong så det är inget konstigt alls, säger Gerndt.

Du tror att du tränar som vanligt i morgon igen?
- Ja, det hoppas jag verkligen. Det känner jag ingen oro för.

Publicerad 2010-10-15 kl 15:13
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons