Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Gerzic avslöjar: ''ÖSK har fått bud på mig''

Flera klubbar jagar Nordin Gerzic. Ett avgörande ska vara nära kring ett av allsvenskans mest spännande namn. ÖSK har fått bud på stjärnan men ändå än så länge valt att nobba.

- Det finns ett gäng klubbar som visar intresse och Örebro har fått bud men som de inte tyckt varit tillräckligt bra, avslöjar Örebro-mittfältaren Nordin Gerzic för FotbollDirekt.se.

- Örebro har också gett mig ett nytt kontraktsförslag. Det är ett bättre kontrakt men det är inte bara vad det handlar om - jag vill se en satsning också.

Nordin Gerzic fick den här säsongen sitt definitiva genombrott och var Örebros kanske största namn bakom den sensationella tredjeplatsen. För många är han nu en av allsvenskans bästa mittfältare.
Uppmärksamheten har blivit därefter och efter säsongen har det snabbt stått klart att flera klubbar är beredda att köpa loss honom från ÖSK, däribland svenska mästarna Malmö FF, enligt Fotbolls-Expressen.
Nordin Gerzic själv gillar inte alls utvecklingen i Örebro och öppnar för ett klubbyte.

- Helst vill jag ju vara kvar i Örebro. Det är här jag har mitt hjärta. Men det är klart att jag påverkas av alla spelare som försvunnit. Från min synvinkel ser det inte alls bra ut.
- Det är inte vilka spelare som helst vi har förlorat och som det ser ut i dag är vi inget medaljlag.

Kan du procentuellt uppskatta skillnaden mellan att stanna eller lämna?

- Det är väl 50-50 mellan Örebro och någonting annat. De har ju ändå fått flera bud på mig. Men samtidigt så har jag ju ett år kvar på kontraktet - så vi får se. Men det viktigaste för mig är ändå att klubben visar upp en satsning.

När bestämmer du dig för hur du ska göra med det bud du fått från ÖSK - och är det tillräckligt bra?

- Jag håller allting öppet fram till i slutet av januari. Jag vill se att klubben satsar. Om budet är tillräckligt bra? Det är ett bättre kontrakt men det handlar om mer än så, säger han och förtydligar:

- Vi slutade trea i år och det har varit en mycket bra säsong men jag vill ju inte spela i ett lag som placerar sig mycket sämre nästa säsong.

Publicerad 2010-11-22 kl 15:29
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons