Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS
1:43

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se en intervju med Jiloan Hamad i spelaren ovan.

Gerzic öppnar för att fortsätta spela: "Ser klubben att jag gör nytta - då hittar jag motivation"

3v

Nordin Gerzic var inställd på att lägga skorna på hyllan efter säsongen.
Men nu öppnar 37-åringen för att fortsätta även nästa år.
- Ser klubben att jag gör mest nytta genom att förlänga, då hittar jag motivationen, säger han.

Örebro föll mot Hammarby med 3-2, efter en match där de tog ledningen två gånger om. Men de lämnar Stockholm utan poäng och därmed är det klart att ÖSK spelar i superettan nästa år. Även om laget har varit på nedflyttningsplats länge, är det tufft att det inte längre finns en chans.

- Jag skulle ljuga om jag sa att det inte var jävligt tungt. Men det är inte som att man inte haft tanken innan den här matchen. Jag ska inte säga att det var kört innan, vi har krigat in i det sista och det ser man i dag också, men det är inte som att det kommer som en chock, säger Nordin Gerzic, som fick se matchen från läktaren. Veteranen hade i förra veckan hög feber och var ännu inte redo för matchspel.

ANNONS

Trots besvikelsen, tänker Gerzic redan nu på framtiden.

- Men jag är alltid sån, det är klart man ska bryta ner och komma igen, men någonstans får jag en hunger att vilja tillbaka, det är så jag funkar. Just nu, absolut jävligt besviken men jag kommer sätta mig i bilen på vägen hem och fundera på vad vi behöver ändra till nästa år för att det ska funka bättre då, menar han.

Är planen att fortsätta nästa år?
- Det har jag inte sagt. Helt ärligt, så vet jag inte. Min plan har varit hela tiden att jag inte ska spela mer efter säsongen, det hade jag bestämt förra gången jag skrev kontrakt. Men jag ska sätta mig ner med klubben och se var klubben behöver mig, vad jag kan göra för nytta, om det är som spelare eller utanför. Jag vill hjälpa klubben tillbaka till finrummet, säger han.

Gerzic inledde sin spelarkarriär i ÖSK och det är den klubben han hela tiden återvänt till. 37-åringen har gjort ett par sejourer i andra klubbar, men han hymlar inte med att hjärtat är i Örebro.

ANNONS

- Hela grejen är att jag som spelare och under min karriär, absolut jag har varit spelare i ÖSK men alla vet att jag är supporter med. Ser klubben att jag gör mest nytta genom att förlänga, att det kan bidra till att vi kan gå upp i allsvenskan igen, då hittar jag motivationen för att kriga på ett år till, det är inget snack. Men först och främst måste vi sätta oss ner var och en och kolla oss i spegeln och se vad vi kunde gjort bättre.

Publicerad 2021-11-07 kl 18:10
Sponsrat innehåll

Mer fotboll. Vi bjuder på 3 månader.

Se Allsvenskan och Superettan från discovery+ hos Telia. Ord pris 349 kr/mån

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto