POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Gerzics ilska efter straffet: "Andra får helt andra straff"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se situationen i spelaren ovan.

Nordin Gerzic får tre matchers avstängning för skallning. 
Nu uttrycker han besvikelse över domarnas inkonsekvens.
- Det finns andra spelare som gör liknande grejer och får andra straff, säger han till NA

Örebro-mittfältaren Nordin Gerzic tappade humöret i mötet med IFK Göteborg och hamnade i en konfrontation med Carl Starfelt. Spelarna stod panna mot panna och Gerzic tryckte till med pannan, vilket gav direkt rött kort av domare Martin Strömbergsson. Han blev därefter avstängd i helgen mot Malmö FF, men fick i dag besked av SvFF:s disciplinnämnd att det blir ytterligare två matcher utan spel.

"Efter att ha tagit del av anmälan, yttrande samt matchvideon konstaterar Disciplinnämnden att spelaren uppträder olämpligt i en situation där bägge spelarna står panna mot panna, och där denna situation avslutas med en kraftig framåtrörelse/markering med Gerzics panna som träffar motståndaren i ansiktet", skriver disciplinnämnden i sitt beslut, som Fotbollskanalen tagit del av.

Nu kommenterar Gerzic domen, som han accepterar, men uttrycker också besvikelse över domarnas inkonsekvens i allsvenskan. 

- Klart det är tråkigt att bli avstängd, men det jag gjorde får inte ske på en fotbollsplan, säger han.

Jag kan tycka att det finns andra spelare som gör liknande grejer och får helt andra straff. Som det Olsson gjorde. Det är för ojämn och dålig nivå på straffen och jag vet inte vilket som är värre, mitt eller hans. Båda två är lika illa, men han får bara gult kort och jag får två matcher, fortsätter han och syftar på Jonas Olssons stryptag mot Alexander Jeremejeff i söndagens möte mellan Djurgården och Häcken på Tele2 Arena. 

Gerzic missar därmed Örebros kommande dubbelmöte med BK Häcken, där ÖSK först den 29 juli ställs mot Häcken på Bravida Arena. 

Publicerad 2018-07-24 kl 18:02
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå