POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Ghoddos bekräftar - nobbat bud från Kina: "Det var sjuka pengar"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna i spelaren ovan.

STOCKHOLM. Saman Ghoddos har ryktats bort från Östersund den senaste tiden.
Nu bekräftar anfallaren att ÖFK fått in flera bud på honom, men att han själv nobbat ett erbjudande från Kina.
- Jag sade nej direkt, säger Ghoddos till Fotbollskanalen.

Saman Ghoddos har de senaste säsongerna varit en av Östersunds tongivande spelare, och fick i VM i Ryssland speltid i samtliga av Irans gruppspelsmatcher.

24-åringen har den senaste tiden ryktats vara på väg bort från klubben, och bekräftar nu att det finns konkret intresse från flera håll.

- Det har kommit några bud. Men det kommer alltid vara mycket rykten och spekulationer, säger Ghoddos till Fotbollskanalen, och fortsätter:

- Kindberg (Daniel, ordförande ÖFK) ringer man när det verkligen är något intressant, och tar jag ställning till det. Nu tycker jag inte att det har varit något intressant, men jag har inte hört om de nya buden. Jag har fokuserat på den här matchen. Transferfönstret är fortfarande öppet och det är lång tid kvar. Det är ingen stress från min sida i alla fall.

Det har ryktats om intresse från Kina – är det ett steg du skulle kunna tänka dig att ta?
- Det har kommit ett bud från Kina. Det är sjuka pengar. Men jag är inte den som tänker på pengar just nu. Jag är inte ung, men jag är alldeles för ung för att ta det steget. Jag sade direkt nej, för jag vill se hur långt jag kan komma med min karriär. Sedan är det klart att pengar är viktigt, men inte tillräckligt för att jag ska gå ifrån det jag har gjort sedan jag var ung när jag har tagit stegen i rätt riktning. Jag kommer att fortsätta göra det. Jag kommer nog inte gå till Kina.

Det är Europa som gäller?
- Ja.

Har du någon favoritliga?
- Favoritligan har alltid varit La Liga. Men jag hade inte tackat nej till Premier League eller Bundesliga heller. Mina agenter och Kindberg vet vilka ligor som passar mig. De får ta snacket med klubbarna.

Ghoddos menar själv att han tror att han spelar för ÖFK även i nästa match, mot Malmö FF på lördag. Tränare Ian Burchnall håller också tummarna för att ha med sin stjärna mot regerande mästaren.

- Jag hoppas det. Men när man har en spelare av den kalibern är det klart att det blir snack, speciellt när transferfönstret är öppet. Men jag utgår ifrån att han kommer att vara redo för Malmö-matchen så länge jag inte hör något annorlunda. Sedan räknar jag med honom mot Trelleborg, och det kommer fortsätta på det sättet så länge jag inte hör något annorlunda, säger Burchnall.

Publicerad 2018-07-09 kl 22:11
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå