Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Gick i pension efter 40 år - hyllades av Zlatan och Hodgson

Foto: Bildbyrån/Malmö FF

Yvonne Bjerkenlöv tackades av efter 40 år hos Malmö FF.
Då skickade självaste Zlatan Ibrahimovic och Roy Hodgson en hälsning.
”Du är MFF:s historia”, sa Zlatan bland annat,

Zlatan Ibrahimovic fick som bekant sitt stora genombrott i Malmö FF.  De tolv målen i superettan säsongen 2000 och de inledande matcherna säsongen därpå fick Ajax att öppna plånboken. Sedan dess har Zlatan representerat en rad stora klubbar såsom Juventus, Barcelona och Paris Saint-Germain – och han har dessutom tillhört en av de bäst betalda spelarna i världen.

På fredagen avtackades personen som attesterade den allra första lönen, Yvonne Bjerkendal. Bjerkendal jobbade totalt 40 år i Skåneklubben och för att tacka för hennes insatser hörde både Zlatan Ibrahimovic och tränarlegendaren Roy Hodgson av sig.

Zlatan varvade skämt med beröm i sin hälsning:

- Jag vill först och främst tacka dig för lönen du betalade ut till mig. Den var ganska liten jämfört med nu, men jag har ju fått jobba igen den. Stort tack för allting. Det du har gjort med Malmö FF är fantastiskt. Du är MFF:s historia, sa Zlatan i den video som MFF lagt upp, och genererade skratt från MFF-personalen.

Roy Hodgson, som ledde MFF till två SM-guld på 80-talet och som bekant har en imponerande tränarkarriär i bagaget, valde alltså även han att skicka en grattishälsning.

- Jag beklagar att jag inte kan vara med dig. Det är för att jag har ett nytt jobb som jag inte kan komma ifrån. Jag tänker på dig, ha en fantastisk kväll. Ta ett par glas champagne.

Publicerad 2017-10-13 kl 21:37
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons