Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Giffarnas klubbdirektör: ''Norling är alltid välkommen''

Tillbaka i Sundsvall under lördagen med AIK. Då öppnade tränaren Rikard Norling för en återkomst till laget som han tränade 2004.

- Rikard är väldigt omtyckt i Sundsvall och är alltid välkommen hos oss, säger klubbdirektören Torbjörn Wiklund till FotbollDirekt.se.

Sundsvall spelade under lördagen 1-1 mot AIK. Efter matchen öppnade AIK-tränaren Rikard Norling för en flytt tillbaka till laget som han tränade under 2004.

Det råder ingen hemlighet kring att hans framtid i Solna-klubben är ifrågasatt och Wiklund ser gärna honom komma tillbaka till klubben.
- Självklart, men än så länge är det bara spekulationer. Rikard har kontrakt med AIK till 2011 och så länge säsongen pågår lägger vi ingen energi på tränarbyte.

Norrmannen Per-Joar Hansens tränarkontrakt med Sundsvall går ut efter säsongen och någon förlängning har ännu inte diskuterats.
- Men snart måste vi börja föra en dialog med Hansen om hur hans inställning är. Vi är i alla fall så här långt väldigt nöjda med hans arbete, berättar Wiklund.

Anders Svensson
FotbollDirekt.se

Publicerad 2008-08-17 kl 16:00
Annons
Annons
Annons