POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

Giffarnas klubbdirektör: ''Norling är alltid välkommen''

Tillbaka i Sundsvall under lördagen med AIK. Då öppnade tränaren Rikard Norling för en återkomst till laget som han tränade 2004.

- Rikard är väldigt omtyckt i Sundsvall och är alltid välkommen hos oss, säger klubbdirektören Torbjörn Wiklund till FotbollDirekt.se.

Sundsvall spelade under lördagen 1-1 mot AIK. Efter matchen öppnade AIK-tränaren Rikard Norling för en flytt tillbaka till laget som han tränade under 2004.

Det råder ingen hemlighet kring att hans framtid i Solna-klubben är ifrågasatt och Wiklund ser gärna honom komma tillbaka till klubben.
- Självklart, men än så länge är det bara spekulationer. Rikard har kontrakt med AIK till 2011 och så länge säsongen pågår lägger vi ingen energi på tränarbyte.

Norrmannen Per-Joar Hansens tränarkontrakt med Sundsvall går ut efter säsongen och någon förlängning har ännu inte diskuterats.
- Men snart måste vi börja föra en dialog med Hansen om hur hans inställning är. Vi är i alla fall så här långt väldigt nöjda med hans arbete, berättar Wiklund.

Anders Svensson
FotbollDirekt.se

Publicerad 2008-08-17 kl 16:00
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå