Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Giffarnas nya bakslag – Santos skadehelvete fortsätter

GIF Sundsvall får klara sig utan Denis dos Santos ett tag till. Efter ännu ett bakslag efter knäoperationen är en comeback lång borta.
- Vi har gjort en uppföljning och gjorde en ny röntgen på hans knä i onsdags, säger GIF:s naprapat P-A Forsberg till forzagif.se.

Nästan hela fjolårssäsongen gick förlorad till skadorna och den här säsongen började inte bättre för Denis dos Santos. Säsongens första träning slutade med en knäskada och en meniskoperation i januari. Mer än åtta veckor senare är han ännu inte aktuell för en comeback, något som fått Sundvall att göra nya undersökningar av knät.
- Det är alldeles för länge. Efter en sådan här operation ska han vara tillbaka efter fyra till sex veckor, säger P-A Forsberg, naprapat i GIF Sundsvall till forzagif.se och fortsätter:
- Vi har gjort en uppföljning och gjorde en ny röntgen på hans knä i onsdags. Vi har inget svar utan kommer att få det till veckan.

Anfallaren får fler och fler bakslag i sin rehabilitering och det är anledningen till att Forsberg börjat agera igen.
- Anledningen till att vi ville kolla upp hans knä är att han får bakslag hela tiden och har hela tiden ont när han tränar. Vi vill veta vad det beror på, säger Forsberg till forzagif.se och fortsätter berätta vad han tror att felet kan vara:
- Vi har våra misstankar. Det handlar inte om något korsband eller ledband. Det kan bero på en inflammation eller så kan det vara ytterligare en bit som är trasig.

Det är ännu oklart när Denis dos Santos kan komma tillbaka till spel. I början på nästa vecka kommer Forsberg få svar på röntgen och till dess kommer anfallaren att fortsätta med sin smärtfria träning.

Publicerad 2012-04-21 kl 11:15
Annons
Annons
Annons