POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Glädjande MFF-besked - Dahlin nära comeback

Malmös målvakt Johan Dahlin har bara spelat två allsvenska matcher denna säsong. Men nu är en comeback nära förestående.

- Vi siktar på att han ska kunna vara tillbaka till AIK-matchen direkt efter landslagsuppehållet, säger Malmös naprapat Wilner Registre till FotbollDirekt.se.

Dahlin hade förra säsongen problem med en ömmande rygg men dennna säsong har han inte alls känt av den. I stället har hans problem funnits på motsatt sida av kroppen. En magmuskel har hindrat honom från spel under större delen av vårsäsongen.
- Han har varit borta ett tag i och med att han haft en bristning i magmuskeln. Det är känslig struktur i det området men den sista tiden har han varit inne i full träning, varvat med rehab och det ser rätt bra ut, säger Registre.

Magmuskelskador kan vara svåra att få bukt med men Registre hyser god förhoppning om att den ska vara helt läkt till omstarten efter landslagsuppehållet.
- Magmuskeln är ju mycket aktiverad vardagsmässigt och därför tar det längre tid att få den hundraprocentigt. Johan har dock precis som övriga spelare semester denna vecka och tar det därför lite lugnt.

- Man testar den kontinuerligt och vi vill vara på den säkra sidan innan han spelar igen.

I Dahlins frånvaro har Dusan Melicharek spelat och gjort det med den äran men faktum är att även han har viss skadekänning.
- Han har en bristning i vaden men vi räknar med att Dusan ska vara tillbaka fullt ut också till matchen mot AIK.

Publicerad 2011-05-30 kl 11:56
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå