POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Glädjebeskedet - Shaaban redan återställd

Rami Shaaban har snabbt blivit skadefri. Bakslaget från Kalmars-matchen är läkt. Nu väntar snar comeback.

- Det är inte uteslutet att han spelar mot Malmö på söndag men det troliga är att han mår bäst av vänta till BP-matchen och på så vis får chansen att träna ordentligt i en vecka, säger Hammarbys fysansvarige Janne Mian till FotbollDirekt.se.

Örebro-matchen tidigare i veckan missade Shaaban och likadant med kvällens cupmatch mot obesegrade Superettan-klubben Mjällby.

Men nu är hans problem borta. Med det är han comebackaktuell till i första hand kommande onsdags allsvenska bortamöte med Brommapojkarna.

- Två dagars rehabträning har räckt för honom för att bli bra igen. Men med tanke på att vi inte kommer hem förrän på torsdag kväll från den här Svenska cup-matchen så kan det bli lite för kort om tid med bara träning fredag och lördag innan Malmö-matchen.

- Det låter mycket mer rimligt med BP-matchen. Då ska det verkligen inte finnas någon tvekan, fortsätter Hammarbys fysansvarige.

Den mörka Kalmar-matchen har inte fått Mian att ångra Shaabans comeback.
Han hade gjort samma sak igen, även om facit funnits.

- Ja, det hade jag gjort. Han hade tvärtom kunnat spela ännu tidigare. Det han drabbades av hade kunnat drabba vem som helst.

- Han drabbades av en liten blödning i Kalmar-matchen men något drama har det aldrig varit.

Hade det inget att göra med hans tidigare problem?

- Inte mer än att det alltid är mer anspänning att spela match än att träna. Men det är klart att alla skador skapat en stor obalans i hans kropp, så på så vis kanske, men annars finns ingen koppling till hans tidigare skada.

Ola Gustavsson

Publicerad 2009-05-13 kl 13:13
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå