Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Glädjebeskedet ger Djurgården nytt hopp

Här är glädjebeskedet som får hårt ansatta Djurgården att hoppas.

Mattias Jonson kan snart vara skadefri. Lårskadan ser ut att läka i hop som den ska och en comeback mot Malmö FF i den allsvenska omstarten den 14 september kan bli aktuell.

- Mattias mår bra. Jag är hoppfull, säger Djurgårdens sjukgymnast Stefan Tanda.

- Nu ska han börja träna igen till veckan så får vi se hur det ser ut. Det är först där efter vi säkert kan säga mer. Men det ser klart lovande ut så här långt.

Lårskadan som stoppade honom den 9 augusti tar i värsta fall upp till sex veckor att bli av med. Men Jonsons sargade kropp har svarat bra den här gången och med det kan Djurgården ha stora förhoppningar om att Jonson ska kunna spela större delen av en kvalfylld höst.

- Det han har drabbats nu har ingenting med hans tidigare skada att göra, garanterar sjukgymnasten.

Tandas förhoppningar säkert till stor lättnad för ett plågat Djurgården. Tränare Andree Jeglertz reaktion på Jonsons skada när den kom går inte att misstolka - appropå stjärnans betydelse.

- Det är väl klart. Mattias Jonson är väldigt viktig för oss och har spelat en del efter uppehållet och har gjort det på ett bra sätt men tyvärr höll inte kroppen, sade Jeglertz då till Djurgårdens officiella hemsida.

Publicerad 2009-09-06 kl 16:23
Annons
Annons
Annons