Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Grahn lämnade: ”Det har blivit tyst”

Veteranmålvakten Mattias Asper och hans Mjällby möter i eftermiddag ÖSK på Strandvallen. I motståndarlaget återfinns gamle lagkamraten Tobias Grahn. – Det ska bli spännande att möta ”Tobbe”, han kommer säkert att göra en kanonmatch mot oss och vara extra laddad, säger Asper till Nerikes allehanda.

Mjällby har tagit full pott i de fem senaste matcherna mot Örebro, och är något av en drömmotståndare för Blekingeklubben. Men även om Asper tror att Grahn kommer vara taggad så räds han inte honom speciellt mycket. – Han kommer säkert ha massa extraenergi när han kommer tillbaka och vill sänka oss. Vi vet vad han kan, han är ÖSK:s kreatör, men ligger samtidigt för långt ner i banan för att hota vårt mål.

Hur märks det att Grahn lämnat er? – Vi satt bredvid varandra i omklädningsrummet. Så det har blivit tystare nu (skratt). Skämt å sido. Jag saknar ”Tobbe”. Han är en väldigt bra spelare som ställer krav, både på sig själv och andra. Han är nyttig att ha i en trupp.

Grahn har de senaste åren representerat hela tolv klubbar och fått en image av att vara en trubbelmakare. Men enligt Asper är det hela uppförstorat. – Han är som han är och har väl fått den lite av att han varit i många olika klubbar. Men det är lite överdrivet också. ”Tobbe” gillar att sticka ut och hjälper till med det själv. Trots att han är en annan människa privat. Allsvenskan behöver profiler och han är en av dem.

Publicerad 2012-04-07 kl 12:35
Annons
Annons
Annons