Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Grahn misströstar i Danmark - "Inte nöjd att sitta på bänken"

Tobias Grahns fotbollskarriär har hamnat vid en stoppskylt i danska Randers. Tränaren John-Faxe Jensen har hållit Grahn på avbytarbänken och sällan låtit honom hoppa in.

- Jag är inte nöjd med att sitta på bänken. Men det är inte så mycket annat att göra än att jobba hårt på träningarna. Jag kan inte se någon annan lösning för mig och jag kan heller inte grubbla på varför tränaren väljer andra spelare framför mig. Det får jag inte ut så mycket av, säger Grahn till nyhetsbyrån sporten.dk.

Tobias Grahn har haft en brokig karriär, där han efter tiden i Malmö FF och ett par framgångsrika år i Århus haft det betydligt motigare. Han blev proffs i spanska Gimnastic, för vilka han fick spela en enda match från start på två säsonger och blev också utlånad till Hertha Berlin innan han inför förra säsongen hamnade i Randers. Där blev det elva matcher från start.
Den här säsongen har han spelat två matcher från start och varit inhoppare i tre.
Han har inte gjort något mål sedan 2007 och har inte alls levt upp till de stora förväntningar som har funnits på honom.

Hur länge tänker du acceptera att sitta på bänken?
- Det är klart att jag inte tänkt mig att sitta på bänken i SAS-ligan i resten av min karriär. Det enda jag kan förhålla mig till är den situation jag är i just nu och hur jag kan förändra den och hjälpa laget till att vinna matcher.

Grahn tänker dock inte ge upp Randers i första taget men utesluter ändå inte en flytt när transferfönstret öppnar efter nyår.
- Ärligt, så är det inte något jag har funderat på så mycket. Men det är klart, om Faxe kommer till mig i december och säger att han inte ser någon framtid för mig i Randers och att han anser att jag inte kan bidra med något, då kan jag se mig om efter något annat.

Randers är klar jumbo i den danska ligan med bara en poäng på de första nio matcherna och 6-21 i målskillnad. Grahn spelade sin senaste match den 30 augusti, när laget förlorade med 0-1 mot Esbjerg. Då hoppade han in under de sista 14 minuterna.

Publicerad 2009-09-22 kl 10:35
Annons
Annons
Annons