Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Grahn om flyttryktena: "Ska fundera över november och december"

Tobias Grahn har ett år kvar på kontraktet, men om han stannar i Mjällby är fortfarande oklart.
- Jag ska fundera över november och december, säger mittfältaren.

Återkomsten i allsvenskan blev lyckosam – både för Blekingeklubben och för Grahn. Efter semifinalplatsen i svenska cupen och sjätteplaceringen i serien ska flera svenska lag vara ute efter 30-åringens signatur, och själv vill han se över sina alternativ nu när säsongen tagit slut.

- Jag trivs bra i Mjällby och är som helhet väldigt nöjd med vad vi presterat. Sedan är det klart att jag i vissa matcher inte kommit upp i min vanliga nivå, men det är ju normalt. Hur det blir för min egen del får klarna längre fram, säger han till fotbollskanalen.se.

Både Malmö FF och Djurgården har nämnts i spekulationerna om tänkbara intressenter, men Grahn vill inte ge sig i kast med någon ryktesspridning.

- Nu är det silly season och en massa olika uppgifter poppar upp. Det blir bara fel om jag kommenterar sådant. Jag ska fundera över november och december vad som händer, säger han.

Vad lockar mest, att fortsätta i allsvenskan eller att pröva något annat utomlands?
- Det är väl egentligen ingenting som lockar, med tanke på att jag trivs i Mjällby. Samtidigt vill jag inte avskriva något. Dyker det upp något intressant får man ta ställning till det, säger Grahn.

Fotbollskanalen.se

Publicerad 2010-11-16 kl 19:38
Annons
Annons
Annons