Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Grahn vill till AIK eller Dif - som säger nej

Tobias Grahn vill lämna Mjällby. Nu ska han vara utbjuden till både AIK och Djurgården.
- Vi blev erbjudna ett möte, men vi tackade nej, säger AIK:s scoutingchef Björn Wesström.

Mjällby ser kommande säsong ut att få klara sig utan Tobias Grahn som nu ska ha försökt få kontrakt med både AIK och Djurgården.

En tung säsong för både Grahn och klubben gör nu att han vill bort - och enligt Fotbolls-Expressen helst redan under transferfönstret den här månaden.

Helst ser han ut att vilja till Stockholm - men problemet för det förra Spanien-proffset är att intresset i huvudstaden ser minimalt ut. Grahn, 30, ser inte aktuell ut för vare sig AIK eller Djurgården.

- Det stämmer att jag fick ett sms där frågan ställdes om Djurgården är intresserad av Tobias Grahns tjänster, säger Djurgårdens föreningschef Alf Johansson till Fotbolls-Expressen.

- Jag ställde frågan till de sportsligt ansvariga i klubben och de svarade nej. Efter det har det inte hänt någonting och de kanske bara sonderade terrängen, fortsätter Johansson, något som manager Magnus Pehrsson förstärker:

- Jag vill inte kommenterade enskilda fall vidare, men kan säga så mycket som att Tobias Grahn inte är aktuell för Djurgården i år eller nästa år.

AIK:s scoutchef Björn Wesström säger så här om den allsvenske stjärnan:

- Det stämmer att vi fått frågan om att ha ett möte med Tobias Grahn, men vi tackade nej och sa att det inte var någon idé, säger Wesström.

Publicerad 2011-08-04 kl 09:42
Annons
Annons
Annons