POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

Granfelt: ''Fansens stöd för Rikard ger arbetsro''

Rikard Norling har uppgetts vara på väg att få sparken efter säsongen. Johan Mjällby trodde nyligen att säsongens sista matcher avgör hans framtid.AIK:s VD Charlie Granfelt hävdar att ingenting är bestämt men överraskas inte av stödet för Norling.

- Rikard har betytt och betyder mycket för klubben. Jag är inte överraskad av fansens stöd för Rikard, säger Charlie Granfelt som lovar att Rikard Norlings framtid inte är förutbestämd.

Men låter det inte konstigt att du inte kan lova att Norling blir kvar nästa säsong - speciellt med tanke på så långt kontrakt han ändå har. - Det kan jag inte göra. Därför att det är alltid en utvärderingssak efter säsongen. Det är många aspekter att ta hänsyn till. Sedan handlar det om vad Rikard vill också ? inte bara vad vi vill. Att det skulle vara klart att han slutar är absolut inte sant. Det stämmer inte. Sådana uppgifter har kommit till enbart genom vårt tabell-läge.

AIK-alliansens så reservationslösa backning av Rikard Norling tror Granfelt kan komma att få stor betydelse. AIK:s VD tackar för nytt arbetsutrymme i en svår situation där AIK är hela tjugo poäng bakom topplagen. Han känner att deras syn på tränarfrågan lugnar ner en situation som hade kunnat vara så mycket värre om Black Army hade velat ha bort AIK:s tränare:

- Så är det ju. Det hade ju varit väldigt besvärligt om våra supportrar krävt hans avgång. På det här viset får vi arbetsro, säger han och fortsätter:

- Det är lätt att förstå deras stöd för Rikard som alltid står upp för sina spelare och visat stor generositet mot våra fans genom åren. Han är en älskvärd person, det tycker jag verkligen.

Ola Gustavsson
FotbollDirekt.se

Publicerad 2008-10-16 kl 17:20
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå