Granqvist ordnade kryss för HIF mot Kalmar

Kalmar såg ut att gå mot en träningsseger mot HIF.
Då räddade Andreas Granqvist kryss till 1-1 sent.

Helsingborgs IF och Kalmar FF kvalade i fjol inte in till gruppspelet i svenska cupen och träningsspelade i stället i dag mot varandra på Gasten i Småland. Det blev en jämn drabbning som slutade med ett oavgjort resultat.

Kalmar FF tog i den 15:e minuten ledningen efter mål av Papa Diouf och såg i andra halvlek ut att vara på väg mot en seger. Så blev det däremot inte, då HIF-kaptenen och landslagsbacken Andreas Granqvist klev fram i den 81:a minuten och sköt 1-1 till bortalaget från straffpunkten.

Helsingborg träningsspelar härnäst den 2 mars mot Lilleström, medan Kalmar den 3 mars ställs mot Trelleborg på hemmaplan.

Publicerad 2019-02-24 kl 15:01