Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
38v

Gren bekräftar Engvall-kontakt - tvisten löst: "Allt utrett"

Foto: Bildbyrån.

Gustav Engvall stämde Blåvitt efter flytten till England. 
Nu menar Blåvitt-sportchefen Mats Gren att konflikten är löst. 
- Vi har rett ut allt, säger Mats Gren till GT. 

Den svenske anfallaren Gustav Engvall lämnade, under 2016, IFK Göteborg för spel med Bristol City i Championship. I samband med övergången uppstod en tvist, där Engvall stämde Blåvitt, då han ansåg att klubben var skyldig honom pengar.

Trots det rapporterade GT nyligen att Engvall haft kontakt med Göteborg om en möjlig flytt dit, vilket anfallarens agent Per Jonsson bekräftade för Fotbollskanalen.  Jonsson berättade också att tvisten inte längre var ett problem, vilket även Mats Gren nu stämmer in i och bekräftar att han haft kontakt med Bristol City. 

- Oh ja, oh ja, det är utrett. Det var ett stort missförstånd från början och jag har inte hetsat upp mig så mycket över det. Men som Gustav såg på det kan jag förstå att han blev sur och förbannad. Hos mig har det aldrig varit ett problem. Vi har rett ut allt och det är bra för Gustav, det är bra för IFK och det är bra för alla, säger Mats Gren till GT.

Gustav Engvall var under delar av förra säsongen utlånad till Djurgården och har, i likhet med Göteborg, kopplats ihop med en utlåning dit under den kommande säsongen, vilket Djurgårdens sportchef Bosse Andersson nyligen dementerade. 

Engvall spelade senast för Bristol den 2 februari i 0-1-förlusten mot Bolton Wanderers, där han hoppade in i slutet av matchen. Sedan dess har han inte fått speltid i Championship. 

Publicerad 2018-03-21 kl 20:58
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons