Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Gren slår tillbaka mot uppgifterna kring Mellberg: "Det är ofattbart"

Foto: Bildbyrån

Olof Mellberg uppgavs ha nobbat IFK Göteborg efter ett andra möte.
Vilket nu får Blåvitts sportchef Mats Gren att reagera.
- Det är bara osant. Det har aldrig funnits ett andra möte, säger Gren i BBpodd.

Brommapojkarnas succétränare Olof Mellberg sitter på ett utgående kontrakt med BP. Mellberg har tidigare uppgetts vara ett hett namn för IFK Göteborg, som letar ny tränare till nästa år, och Mellberg har tidigare träffat Blåvitts sportchef Mats Gren för ett möte.

I förra veckan uppgavs det dock i Expressen att Mellberg nobbat klubben, efter ett andra möte med Gren. Bland annat efter att BP:s assisterande Valentic Azrudin ska ha varit skeptisk till Blåvitt. Detta får sportchefen Mats Gren att reagera.

- Det är väldigt fascinerande för det har aldrig funnits ett andra möte. Jag har aldrig träffat Valentic så jag förstår inte vad de här spekulationerna kommit ifrån. Det är bara osant. Det är ofattbart med sådana här rykten när jag inte ens träffat personen, säger Gren till BBpodd.

Ryktena om att Mellberg skulle ta över IFK Göteborg tog fart i somras efter att BP-tränaren fångades på bild när han sent på kvällen lämnade Mats Grens bostad.

- Det blev framförallt en konstig situation. Jag och Olof bestämde att vi skulle träffas gällande Starfelt (Carl, mittback som går från BP till Blåvitt efter säsongen) och han föreslog att vi kunde ses i Göteborg efter deras match mot Örgryte. Jag sa att det inte skulle vara smart att sätta sig ute så jag föreslog att han skulle komma hem till mig i stället för att det inte skulle bli spekulationer, men det gick ju inte så bra, säger Gren.

Publicerad 2017-09-28 kl 17:05
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons