Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Groningen-ryktet växer kring Gerndt

Groningen har bekräftat sitt intresse för Alexander Gerndt. Men HIF:s krav är höga. Sportchef Jesper Jansson: ''Vi har inte fått något bud på två miljoner euro''.

Alexander Gerndt själv är osäker på utvecklingen med den holländska toppklubben.

- Man vet aldrig vad som händer, säger han till Sportbladet.

Helsingborg gick för ett par dagar sedan ut med sin ovilja att sälja Alexander Gerndt.
Trots det blir proffsryktena kring Gerndt allt starkare. Med två dagar kvar på transferfönstret ser den holländska ligafyran Groningen ut att komma allt närmare en affär med den uppmärksammade nyblivne landslagssvensken.

Huvudpersonen tar dock det hela med ro.

- Jag har inte hört att något är på gång, säger Gerndt själv. Det är två dagar kvar och man vet aldrig vad som händer. Men jag är inställd på
att spela med Helsingborg, säger Gerndt.

Groningen ska enligt uppgift ha meddelat Helsingborg att man är villiga att betala 18,5 miljoner för Gerndt. Det senaste är att Hollandsklubben kan höja sitt bud - till 30 miljoner kronor.

- De som har hört av sig till oss är Groningen. Men det var ett tag sedan. De hade en intresseförfrågan på Alexander, men nu har vi
inte hört någonting, säger Helsingborgs sportchef Jesper Jansson till Sportbladet.

- Vi har inte fått något bud på två miljoner euro. Förr eller senare kommer Alexander att flytta, men då blir det på andra nivåer, fortsätter Jansson.

Gerndts agent Per Jonsson vill inte gå in på vilka klubbar som är intresserade, men konstaterar att Groningen är ett bra alternativ.

- Det är en klubb som har bra koll på den svenska marknaden och spelar en bra fotboll. Det är viktiga faktorer den dagen Helsingborg kommer överens med en klubb och Alexander eventuellt ska tacka ja till en flytt, säger Jonsson.

Publicerad 2011-01-30 kl 13:01
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons