Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Guidetti kritisk mot domarna: Får alla domslut emot oss

John Guidettis kritiserar domarinsatserna i Allsvenskan och menar att BP missgynnats.
– Vi får nästan alla domslut emot oss, säger han till fotbollskanalen.se.

Den 18-årige anfallaren har gjort sitt i Allsvenskan för den här gången. När Fotbollskanalen bad honom summera hur tiden varit, var han överväldigande positiv, förutom när det kom till en sak – domarna.

– Vi kan nästan ha haft fyra straffar, av dem borde vi fått åtminstone två – nu fick vi noll.

I måndags mot MFF var det två situationer som Guidetti anmärkte på, hörnan som ledde till Malmös 1-0-mål – och en straffsituation när bollen gick upp på handen på en MFF-försvarare.

– Det var en felaktigt dömd hörna och sedan skulle vi ha haft straff. Om bollen inte tagit honom på handen hade den gått till mig och i det läget gör jag mål, nio gånger av tio.

Guidetti gjorde dock mål till slut i den matchen, och inte vilket mål som helst – en volleykanon upp krysset. Tre mål har det blivit sedan han kom till BP och Guidetti är nöjd med både hans och lagets insats.

– Jag sa att vi skulle vara bäst i stan och det är vi fortfarande. För mig har det blivit tre mål och fyra assist och det är helt okej men framförallt har laget gjort det riktigt bra.

Hur har det känts att spela i Allsvenskan då?
– Fantastiskt bra. Det har varit hur kul som helst att spela med BP som är en fantastisk klubb och jag vill tacka alla lagkamrater, tränare, ledning och fans.

Om några veckor åker Guidetti tillbaka till Manchester och börjar med försäsongsträningen, men innan dess väntar någon månads ledigt. Det rör sig dock inte om någon semester i hängmattan.

– Nej, inte med det jag håller på med. Det är stenhård träning redan från imorgon.

Publicerad 2010-05-26 kl 08:10
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons