Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Guidetti nobbar Djurgården - på väg till BP

Inget Djurgården. Men väl Sverige. Fotbollskanalen.se kan avslöja att supertalangen John Guidetti är nära en övergång till Brommapojkarna.

Djurgården misslyckades. Men nu kan fotbollskanalen.se kan avslöja att Brommapojkarna är på gång att göra klart med supertalangen John Guidetti från Manchester City. Klubben jobbar intensivt för att låna in 17-åringen, som är fostrad i BP.

- Målet är att komma tillbaka till Stockholm och Brommapojkarna är en bra klubb,säger Guidettis agent Per Jonsson till fotbollskanalen.se.

Enligt vad fotbollskanalen.se erfar så är Guidetti överens om ett kontrakt med den klubb han lämnade för City som 15-åring. Nu gäller det att BP lyckas lösa allt med City och med Fifa angående det avtal som gäller för värvningar av spelare under 18 år. Och om Guidetti blir klar till vårsäsongen är oklart. Transferfönstret stänger idag, den 1 april.

- Inget var klart när jag gick och lade mig i går eller när jag gick upp. Det är väl 50/50, säger Guidettis agent Per Jonsson till fotbollskanalen.se.

Från BP:s sida är det locket på.

- Jag vill inte kommentera något om spelare som inte är klara, säger BP:s klubbdirektör Ola Danhard till fotbollskanalen.se.

Guidetti har varit på gång till Djurgården i en månads tid utan att parterna har lyckats komma överens.

I vintras jagade Djurgården även Pontus Segerström - som dock också valde Brommapojkarna framför Dif.

Publicerad 2010-04-01 kl 15:58
Annons
Annons
Annons