Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Guidettis agent: "Jag måste få dementera QPR - det var aldrig aktuellt"

I dag står det klart - det blir ingen flytt för John Guidetti till Premier League-nykomlingen Queens Park Rangers.
- Jag måste få dementera QPR - det har aldrig varit aktuellt, säger hans agent.

Den hårda konkurrensen gör det än så länge omöjligt för John Guidetti i Manchester City.
Men ryktet om en flytt till Queens Park Rangers visar sig nu felaktigt. Det spåret är dött och har än mindre någonsin varit aktuellt.

Det avslöjar i dag hans agent som inte vill spä på det mest dagsaktuella ryktet från Sky Sports i förra veckan kring den uppskrivne svenska U21-talangen.

- Nej, det stämmer inte. Visst, jag har hört att QPR gillar John men det finns inga kontakter överhuvudtaget, säger Per Jonsson till FotbollDirekt.se.

- Jag vet inte hur ryktet har uppstått men det skrivs och pratas så oerhört mycket om John hela tiden - och speciellt borta i England. Men det kan jag säga, QPR är inget spår för oss och kommer inte att bli aktiuellt.

John Guidetti skrev annars i somras på ett nytt prestigefyllt kontrakt med Manchester City som sträcker sig över tre år.
Men den sanslösa konkurrensen i storlaget gör det emellertid nästan omöjligt för U21-landslagsspelaren att ta en plats bland namn som Carlos Tevez, Sergio Aguero, Mario Balotelli, David Silva och Edin Dzeko.

Därför kommer anfallaren sannolikt att lånas ut – frågan är bara vart? Men bara för att Queens Park faller bort så saknas inte alternativ.

- Nej, det kan man inte säga. Två Premier League-klubbar är aktuella men vi måste först få klart för oss hur mycket speltid han är tänkt att få - det är avgörande för Johan, pojken måste få spela fotboll - nu handlar det bara om att hitta bästa alternativet åt honom.

Ola Gustavsson

Publicerad 2011-08-22 kl 12:10