Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Guidettis agent: "Jag måste få dementera QPR - det var aldrig aktuellt"

I dag står det klart - det blir ingen flytt för John Guidetti till Premier League-nykomlingen Queens Park Rangers.
- Jag måste få dementera QPR - det har aldrig varit aktuellt, säger hans agent.

Den hårda konkurrensen gör det än så länge omöjligt för John Guidetti i Manchester City.
Men ryktet om en flytt till Queens Park Rangers visar sig nu felaktigt. Det spåret är dött och har än mindre någonsin varit aktuellt.

Det avslöjar i dag hans agent som inte vill spä på det mest dagsaktuella ryktet från Sky Sports i förra veckan kring den uppskrivne svenska U21-talangen.

- Nej, det stämmer inte. Visst, jag har hört att QPR gillar John men det finns inga kontakter överhuvudtaget, säger Per Jonsson till FotbollDirekt.se.

- Jag vet inte hur ryktet har uppstått men det skrivs och pratas så oerhört mycket om John hela tiden - och speciellt borta i England. Men det kan jag säga, QPR är inget spår för oss och kommer inte att bli aktiuellt.

John Guidetti skrev annars i somras på ett nytt prestigefyllt kontrakt med Manchester City som sträcker sig över tre år.
Men den sanslösa konkurrensen i storlaget gör det emellertid nästan omöjligt för U21-landslagsspelaren att ta en plats bland namn som Carlos Tevez, Sergio Aguero, Mario Balotelli, David Silva och Edin Dzeko.

Därför kommer anfallaren sannolikt att lånas ut – frågan är bara vart? Men bara för att Queens Park faller bort så saknas inte alternativ.

- Nej, det kan man inte säga. Två Premier League-klubbar är aktuella men vi måste först få klart för oss hur mycket speltid han är tänkt att få - det är avgörande för Johan, pojken måste få spela fotboll - nu handlar det bara om att hitta bästa alternativet åt honom.

Ola Gustavsson

Publicerad 2011-08-22 kl 12:10
Annons
Annons
Annons