Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Guillermo Molins: ''Bevisade att jag håller''

Malmö FF:s Guillermo Molins gjorde U21-debut under fyrnationsturneringen i Skåne. Spel i samtliga matcher blev det och skillnaden kvalitetsmässigt är stor jämfört med allsvenskan.

- Framförallt går det snabbare. Motståndarna är också mycket mer tekniska så man kan inte slappna av en sekund. Men jag bevisade för mig själv och omgivningen att jag håller på den här nivån, säger Molins till FotbollDirekt.com.

19-åringen är väldigt nöjd med både sin och landslagets prestation i turneringen som var en förberedelse inför nästa års EM-slutspel. Tre oavgjorda matcher blev det mot Portugal, Holland och Frankrike.
- Vi överraskade nog dom. Däremot måste vi bli effektivare när chanserna dyker upp, men det ska vi rätta till.

Säsongen är den första i allsvenskan som ordinarie för Malmötalangen. Vårsäsongen gick bra och laget ligger åtta poäng efter serieledarna Kalmar.
- Jag hade en liten svacka under ett par matcher men annars är jag relativt nöjd, säger Molins, som startat i samtliga matcher och dessutom stått för två mål.

Att Malmö kan blanda sig i toppstriden i höst tror han stenhårt på.
- Vi har alla chanser. Hade vi vunnit några av de oavgjorda matcherna i början på säsongen hade vi varit längre upp i tabellen redan nu.

Anders Svensson
FotbollDirekt.com

Publicerad 2008-06-01 kl 12:30
Annons
Annons
Annons