Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Guldhjälte vill bort i från Kalmar

Samtidigt som Kalmar får i en provspelare från Bordeaux så står det klart att en gammal guldhjälte begär att få lämna.

– Jag har sagt till föreningen att jag vill lämna, säger Marcus Lindberg, en av guldhjältarna i Kalmar 2008 till Barometern.

Marcus Lindberg står inte längre ut med sin situation och försöker nu bryta sitt kontrakt med Kalmar ett år före utgången.
Lindberg som då (2008) hade en stor roll tillsammans med Joachim Lantz som mittback och där veteranen Patrik Rosengren bitvis fick stå tillbaka - har haft ett mycket tungt år.
Han har inte ens varit nära a-lagsspel och fått hålla till i b-laget. Anmärkningsvärt för en spelare som i fjol faktiskt togs ut i det landslag som åker på en utlandsturné i januari.

– Det är ett ganska stort steg från landslagsturnén till det här. Jag har sagt till föreningen att jag vill lämna, men jag är samtidigt Kalmar FF:s spelare och har kontrakt även över nästa år, säger Marcus Lindberg.

Men trots besvikelsen och att han nu kräver en brytning så vill han inte säga att han bråkar med tränare Nanne Bergstrand.

- Jag är inte arg på honom (Nanne Bergstrand) och jag tror inte att han är arg på mig heller. Men jag vill vara etta eller tvåa och det är jag inte här. Jag spelade mycket både 2008 och 2009 och jag


FotbollDirekt.se

 

Publicerad 2010-11-03 kl 10:35
Annons
Annons
Annons