POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Häcken gör "en PSV" - stoppar AIK-fansens biljettköp

Häcken vill inte att AIK-fansen "tar över" Rambergsvallen.

Därför stoppas biljettförsäljningen.

- Vi vill hålla koll och portionera ut, säger Häckens kanslichef Tomas Ohlsson.

Häcken stoppar nu all biljettförsäljning över nätet till en match som kan avgöra guldstriden. Matchen mot AIK den 1 november.
Scenariot är likt det fjol då Helsingborg var på väg att drabbas på ett sätt som nu fått Häcken att agera. Då gjorde AIK-fans ett försök att köpa upp halva Olympia i den sista omgången. Nu blev inte scenariot verklighet då HIF säkrade guldet i näst sista matchen.Nu gör Häcken allt för att hindra en liknande invasion och med det går inte längre biljetter att köpa på distans, utan bara på plats i Göteborg.

- Ihop med Ticnet försöker vi portionera ut biljetterna. Varje dag får vi en uppdatering om hur många biljetter som sålts, så att vi kan följa läget, säger Tomas Ohlsson till Fotbolls-Expressen.

- Ser vi att det blir en jäkla uppgång, och att biljetter köps upp i stora klumpar, så har vi en chans att stoppa det direkt.

AIK:s tilldelning är i storleksordningen som till bortamatchen mot PSV som gett 1 600 biljetter – på Rambergsvallen har Häcken 1 500 att tillgå.

Finns det planer att flytta matchen till Ullevi av säkerhetsskäl?

- Nej, vi vill så klart spela på Rambergsvallen. Polisen kan ju av säkerhetsskäl välja att flytta matchen, men vi har inte hört något.

Publicerad 2012-10-11 kl 10:27
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå