Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Häcken i kontakt med El Kabir: "Nyfikna på honom"

Foto: SCANPIX

Häcken har varit i kontakt med klubbens tidigare målspruta Moestafa El Kabir om en eventuell återvändo, det bekräftar sportchefen Sonny Karlsson för GP.
- Vi har en relation och att vi är nyfikna på honom och vad som händer, säger Karlsson till tidningen.

Moestafa El Kabir öste in mål under sin tid i Häcken under säsongen 2013 och halva säsongen 2014. Anfallaren gick sedan till Al Ahli i Saudiarabien, innan han fortsatte till turkiska Genclerbirligi, och nu japanska Sagan Tosu.

Det kan nu komma att bli aktuellt med en återkomst i Häcken för El Kabir. Laget följer Moestafa El Kabirs situation noga - det rapporterar GP.

- Vi har en relation och att vi är nyfikna på honom och vad som händer, det är sant, säger sportchefen Sonny Karlsson till GP.

För tillfället är det dock inte aktuellt att ta in El Kabir, med någon av klubbens nuvarande anfallare skulle lämna klubben öppnar sig en lucka.

- Just nu kan vi inte ta in någon anfallare. Vi har John Owoeri och Alhassan Kamara på den positionen. Just nu är det inte möjligt med Kabir, säger Sonny Karlsson.

Under måndagen presenterades Mikael Stahre som ny tränare i Häcken. Något som verkar få Moestafa El Kabir tveksam till att återvända.

"Stahre till Häcken? Och jag trodde jag va välkommen tbx. Well not!!" skrev El Kabir på Twitter i ett svar till GP-journalisten Johan Rylander.

Publicerad 2016-11-14 kl 16:46

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER