POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
6d

Häcken lägger locket på om Paulinho: "Är en helkroppsskada"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från Häcken-MFF i spelaren.

Allsvensk skyttekung i fjol - men i år har Paulinho haft det tuffare.
Häcken vill dock inte berätta vad det är för fel på brassen.
- För en gångs skull ska jag göra som alla andra klubbar och säga att det är en helkroppsskada, så får ni gissa vad det är för skada, säger Häckens tränare Andreas Alm.

Förra säsongen pangade Paulinho in hela 20 mål för Häcken i allsvenskan. I år har det gått sämre för brassen, då han just nu står på sex mål i serien.

I dagens möte med Malmö FF på Bravida Arena fick Paulinho göra ett inhopp, men i de tre tidigare allsvenska matcherna spelade han inte alls.

- Vi kämpar med att få honom i slag. Det handlar inte bara om att vara i form utan också att få ordning på hans kropp. "Palle" är jäkligt bra i denna period. Han hanterar det bra. När man är skyttekung och har gjort 20 mål är det lätt att man tycker att det är helt fel och då tappar energi, säger Häckens tränare Andreas Alm.

- Jag tycker att han gav oss mycket energi och att han är på väg in i det. Jag tycker att han gjorde ett bra inhopp. Han gav oss tydlighet och vi tror att han kan göra de mål vi vill ha under de sista matcherna.

Alm vill dock inte berätta vad det är för fel på 33-åringen.

- För en gångs skull ska jag göra som alla andra klubbar och säga att det är en helkroppsskada, så får ni gissa vad det är för skada. Normalt sett brukar jag säga exakt vad det är för typ av skador, men nu har jag kommit överens med "Palle" om att inte prata om hans skada just nu. Det är mellan mig och honom, säger Alm.

Publicerad 2019-08-11 kl 18:40
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå