Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
48v

Häcken nobbar fem kontraktsförlängningar: "Riktigt bra gäng som lämnar"

Foto: Bildbyrån.

Häcken gör sig redo för en ny säsong och höststädar i truppen. David Engström, Jakob Lindström, Albin Skoglund, Mathias Ranégie och Mohammed Abubakari får inte förlängt med klubben, skriver GP.

Efter en fjärdeplats i tabellen i allsvenskan så vill nu huvudtränaren Mikael Stahre, tillsammans med sportchefen Sonny Karlsson bygga om på nytt.

– Det är ett riktigt bra gäng som lämnar, säger sportchefen Sonny Karlsson och tillägger att de inte valde att utnyttja förlängningsoptionen kring Engström och Lindström, säger Karlsson till GP och fortsätter:

– Med Abubakari handlar det om att vi vill ge unga chansen. Gustav (Berggren) och Kevin (Ackermann) är så bra att de måste vara närmare tröjan. Nu får de chansen att slåss om Faltsetas och Fribergs position.

Vad som gäller för Skoglund så har han varit utlånad till Örgryte under säsongen och kanske har möjlighet att spela där. Ranégie är det fortsatt oklart om.

- Vad gäller Ranégie så går "Crespos" (Alhassan Kamara) rehab jättebra och vi tittar inte på en äldre forward som ska täcka upp. Vi tittar på yngre, eller Paulinho som ett alternativ, säger Karlsson.

Ingen av de fem spelarna som lämnar har gjort klart med en ny klubb.

Publicerad 2017-11-13 kl 12:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons