Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Häcken-stjärnan tvingas till ny operation

Foto: TT

Nästa

Avbryt
Försök igen

Paulinho, 30, tvingas till en ny knäoperation. Och riskerar att bli borta i över en månad.
- Jag har spelat för många matcher med smärta, säger han till Fotbollskanalen.

I mitten av april la sig Paulinho på operationsbordet. Nu står det klart att han måste dit igen. Återigen är det Häcken-stjärnans knä som krånglar.

- Det är tufft. Jag gillar inte att stå vid sidan. Jag blir galen, säger 30-åringen som har missat de två senaste matcherna för Häcken.

Operationen kommer att genomföras på onsdag. Därefter beräknas han bli borta i omkring fyra veckor.

- Rehabiliteringen har gått bra nu och han hade kanske kunnat spela om två veckor, men vi gör det här för att det ska bli hållbart. Går in och putsar i knäet, säger klubbens sjukgymnast Patrik Ghazarian.

I och med operationen missar Paulinho först och främst Häckens möte med Elfsborg under söndagen. Dessutom lär han inte heller kunna spela mot Örebro, IFK Norrköping eller Östersund.

- Kanske kan jag vara tillbaka någon gång i september, suckar han och berättar att han har spelat flera matcher med smärta.

- Många. Många matcher... Mot Cork City (Europa League-kval) var det för mycket. Jag tränade inte dagen innan. Sedan gjorde jag några rörelser under matchen och kände smärta. Nu behöver jag stoppa här och försöka komma tillbaka 100 procent. Just nu är jag bara på 15 procent.

Ett tungt besked för Häcken. Inte minst med tanke på att Paulinho är lagets bäste målskytt med åtta allsvenska fullträffar.

Mot Elfsborg tvingas laget dessutom klara sig utan avstängde Joel Andersson. Dock är Nasiru Mohammed tillbaka efter skada.

Se Paulinhos dubbla fullträffar mot Djurgården tidigare i våras i spelaren ovan.

Publicerad 2016-08-06 kl 13:37
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons