POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
1v

Häcken-talang uttagen i Tunisiens landslag: "Får se om jag tackar ja"

Foto: Bildbyrån.

Ali Youssef har blivit uttagen i Tunisiens U23-landslag.
Nu står han inför ett tufft val. 
- Vi får se hur det blir, säger 19-åringen till Aftonbladet

Häckens mittfältstalang Ali Youssef, 19, skrev tidigare i sommar på ett nytt kontrakt över säsongen 2023 och fick i slutet av juli göra allsvensk debut mot Djurgården på Tele2 Arena. Nu kan han redan vara aktuell för landslagsspel - men i Tunisiens U23-landslag, skriver Aftonbladet. 

Youssef, som har både svenskt och tunisiskt medborgarskap, har blivit uttagen till Tunisiens kvalmatcher mot Kamerun i början av september, där vinnaren går vidare till afrikanska U23-mästerskapen i november som är kontinentens kval till OS. Ännu har talangen dock inte bestämt sig. 

- Det är väldigt svårt att säga hur det ska bli. Jag fokuserar bara på att göra det bra i Häcken och se vad som händer. Jag måste snacka med familjen, säger han till Aftonbladet. 

Även om han skulle spela för Tunisiens U23-landslag, så är han inte låst för framtida spel i ett svenskt A-landslag. Samtidigt känner han sig också hemma i Tunisien. 

- Det känns som hemma där också. Massa folk där håller koll på fotbollen. Så självklart är man sugen, det är alltid roligt att få spela landskamper, men vi får se hur det blir, säger Youssef till tidningen. 

Publicerad 2019-08-09 kl 07:31
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå