Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Häcken värvar från superettan: "Tror vi har lite av en late bloomer i honom"

Foto: SCANPIX/BK Häcken

Häcken fortsätter att förstärka inför nästa säsong.
Klubben går nu ut med att man värvar mittbacken David Engström från IFK Värnamo.
- Vi tror att David har en stor potential att växa och att vi har lite av en late bloomer i honom, säger Häckens sportchef Sonny Karlsson om 26-åringen till klubbens hemsida.

För en dryg vecka sedan värvade Häcken Jonathan Rasheed från IFK Värnamo. Nu värvar Hisingsklubben från superettanlaget igen, då David Engström plockas in på ett ettårskontrakt med option på förlängning.

- Vi har haft koll på David en tid och när vi scoutade Jonathan bestämde vi oss för att vi ville ha David också. Det är en stark spelare som har varit viktig för sitt lag och med sina sex mål under säsongen visar han prov på offensiva kvalitéer. Vi tror att David har en stor potential att växa och att vi har lite av en late bloomer i honom, säger Häckens sportchef Sonny Karlsson om 26-åringen till klubbens hemsida.

Engström själv är glad över att komma till Häcken.

- Jag har fått en mycket positiv bild av föreningen och de personer jag träffat. Det händer mycket och jag är väldigt glad över denna möjlighet. Det känns som helt rätt steg i min utveckling, säger Engström.

Engström kom till Värnamo från division 2-klubben Moheda inför säsongen 2014. Under årets säsong gjorde han 28 starter, och fem mål, för Värnamo i superettan.

Publicerad 2016-12-05 kl 11:07
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons