POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/HÄCKEN

El Kabir: "Svensson är välkommen hos oss"

Anders Svenssons framtid i Elfsborg ser oviss ut.

Då kommer en inbjudan från Häcken.

"Ni kan hälsa att han är välkommen hos oss", twittrar Moestafa El Kabir.

Veteranmittfältaren beskrivs av Elfsborgs ordförande Bosse Johansson som "den bäste spelaren någonsin i klubben". Ändå är det oklart om Svensson erbjuds ett nytt kontrakt efter att det nuvarande går ut vid säsongens slut.

Publiken i Borås vill åtminstone ha 36-åringen kvar och i den senaste matchen, mot Syrianska, manifesterade fansen på läktaren. En banderoll med budskapet "No taco – no party" hade hängts upp och klacken skanderade även ramsor om att Svensson måste stanna.

– Det var fantastiskt, jag blev rörd och faktiskt lite extra nervös. Det var inget jag hade förväntat mig, men det känns oerhört stort. Jag har spelat i Elfsborg nästan hela mitt liv känns det som, och jag älskar klubben, så det här värmer verkligen och jag uppskattar att de uppskattar mig, sade Svensson till BT.

Men oavsett hur situationen utvecklar sig lär den vice landslagskaptenen inte ha några problem att hitta en ny klubb. Redan nu har han exempelvis fått en inbjudan från Moestafa El Kabir i Häcken.

"Ni kan hälsa Anders att han är välkommen hos oss" , skriver anfallaren på twitter till Svenssons lagkamrater Lasse Nilsson och Stefan Ishizaki.

Publicerad 2013-07-02 kl 10:13
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå